Tresfjord

Bygda i landskapet

TBL Julegrana 2012

Julegrana 2012 Tresfjord Bygdekvinnelag har i år fått kommunen til å fjerne den gamel toppklipte grana under strengene ved krysset og sette ned et feste for en skikkelig julegran. 

En formidabel jobb ble gjort for å få kommunen til å reagere så rakst som den egentlig gjorde. Takk til kommunen for det. 

 Dermed kom det en gran fra gårdene på Nerheim i 2012. Granen ble behørig satt ned to dager før tenning av herrene Anders og Roe Skavnes. Anders Skavnes og Roe Skavnes (th) Kanskje vi kan få dette med å sette opp en gran hvert år til å rullere mellom de ulike grendelagene i bygda?Roe Skavnes setter opp belysningen på juletreet 2012Roe Skavnes er høyt i toppen på juletreet.   Med en halvt dusin kuldegrader og det flotte været vi har hatt et par uker nå tok mange turen fra julemessa på skolen og ble med på julegrantennning. Så går vi rundt om en enebærbusk... Vi gikk rund treet og koste oss sammen. Vike og Daugstad Skolekorps spilte kjente og kjære julesanger med innlevelse og glød Vike og Daugstad Skolekorps Og vi sang og trivdes rundt treet.   Mens gløggtralla gikk rundt og spredte varme i kulda, kom julenissen. Travelt å være julenisse i disse tider ... Julegavene gikk så dampen stod.